Схема "Училищен плод"


http://schoolfruit.dfz.bg/index.php?p=news&area=1&newsid=19&name=detski-risunki-se-sstezavat-za-80-nagradi-ot-uchilischen-plod

/ Пълноекранен преглед

Детски рисунки се състезават за 80 награди от „Училищен плод”

Като част от информационната кампания за схема „Училищен плод”, през октомври 2012 г. фонд „Земеделие” организира томбола за децата, участвали в програмата през учебната 2011/2012 година. Останаха 80 непотърсени награди.
 Затова ДФЗ изтегли нова томбола сред учебните заведения, възползвали се от схемата през учебната 2011/2012 година, с която на случаен принцип бяха избрани имената на 80 учебни заведения от цялата страна. Те трябва да организират конкурс за най-добра рисунка на тема „Плодове и зеленчуци да ядем, здрави да растем” като част от кампанията за здравословно хранене сред децата. Учебното заведение ще избере най-хубавата рисунка, за която ученикът ще получи награда.
В срок до 10 март 2013 г. училищата или детските градини трябва да изпратят снимки от награждаването на спечелилия ученик и неговата рисунка. Изпращането на снимките може да стане на адрес: ДФ „Земеделие”, отдел „Плодове и зеленчуци”, гр. София, ул. „Гусла” № 3, или в съответната областна дирекция на фонда.
Списъкът с изтеглените училища е публикуван и на официалния сайт на схема „Училищен плод” – www.schoolfruit.dfz.bg 


12 февруари 2013г.                                        ДФ „Земеделие” - РА


СПИСЪК НА УЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ИЗТЕГЛЕНИ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА


"Copyright © 2012 | Схема "Училищен плод" | Powered by Екипа на МТ v1.04