Схема "Училищен плод"


http://schoolfruit.dfz.bg/index.php?p=faq&action=faq&fid=4&area=1&name=kakv-e-srokt-za-otchitane-na-zayavki-za-plaschane-pred-df-zemedelie-ra-bez-da-bdat-nalozheni-finansovi-sanktsii

/ Пълноекранен преглед

F.A.Q.
Бърз преход:  

Какъв е срокът за отчитане на заявки за плащане пред ДФ „Земеделие” – РА без да бъдат наложени финансови санкции?
 Заявки за плащане се подават в Областните дирекции на ДФ „Земеделие”, отдел „ПСМП” в срок от 1-во до 10-то число на месеца, следващ отчетният период. Не се налагат санкции, когато заявките за плащане са подадени от 1-во до 10-то число на третия месец след изтичане на отчетния период. 
 Примери:
Ако отчетният период е един месец - ноември, заявка за плащане без санкции може да се подаде от 1 до 10 декември, 1 до 10 януари, 1 до 10 февруари.
Ако отчетния период, за който кандидатствате за плащане обхваща два месеца – ноември и декември, заявка за плащане може да подадете от 1-во до 10-то число на януари, 1-во до 10-то число на февруари, 1-во до 10-то число на март.
Ако отчетния период, за който кандидатствате за плащане обхваща три месеца – ноември, декември и януари, заявка за плащане може да подадете от 1-во до 10-то число на февруари, 1-во до 10-то число на март, 1-во до 10-то число на април.
"Copyright © 2012 | Схема "Училищен плод" | Powered by Екипа на МТ v1.04