Схема "Училищен плод"


http://schoolfruit.dfz.bg/index.php?p=faq&action=faq&fid=10&area=1&name=kakvo-tryabva-da-poplnya-v-dekalratsiyata-ot-direktora-na-uchebnoto-zavedenie-za-obschiya-broi-detsa-i-uchenitsi-po-chl-7-ot-naredbata-koito-popadat-v-tselevata-grupa-prez-otchetniya-period

/ Пълноекранен преглед

F.A.Q.
Бърз преход:  

Какво трябва да попълня в Декалрацията от директора на учебното заведение за общия брой деца и ученици по чл. 7 от наредбата, които попадат в целевата група през отчетния период?
Заявката за плащане обхваща отчетен период месец ноември. При попълване на декларацията от директора на учебното заведение за общия брой деца и ученици по чл. 7 от наредбата се вписва съответният месец за отчетния период и общият брой на децата и учениците, включени в целевата група за този месец. Промяна настъпила в броя на децата и учениците за съответния месец (ученици, които са се записали или отписали от съответното учебно заведение) трябва да бъде отразена в декларацията по чл. 7 по следния начин: месецът се разделя на периоди, като за всеки период се посочва съответния брой ученици от целевата група.

"Copyright © 2012 | Схема "Училищен плод" | Powered by Екипа на МТ v1.04